21 septembrie 2010

Ivatherm - lapte demachiant pentru fata si ochi



Zilele trecute ma uitam pe la standul de ziare pentru a vedea ce a mai aparut nou. Mi-au cazut ochii pe revista Bolero care avea pregatit pentru cititoare un produs cosmetic de la Ivatherm, mai precis, un lapte demachiant pentru fata și ochi, destinat tenului sensibil. Am cumparat revista, am folosit cum am ajuns acasa demachiantul si mi-a placut asa de mult incat am mai cumparat inca de 2 ori revista, pentru mine si sora mea.:)

Despre demachiant:

Imi place in primul rand ca este lapte demachiant, laptele face foarte bine pielii mele care are tendinte de uscare. Imi hidrateaza foarte bine pielea, machiajul se indeparteaza foarte usor, vorbesc in special de cel al ochilor- cu care de obicei am mai multe probleme la demachiere, iar la sfarsit am pielea f.fina, lucru pe care nu l-am mai simtit de ceva timp (foloseam lotiunea micelara Bioderma, lotiunea micelara Ivatherm, Galenic, etc).

Il recomand cu placere, chiar si la pretul de 45 de lei, cat este acum in farmacii.
In oferta cu revista Bolero, costa 9,9 lei. Mai trebuie argumente?:)

3 comentarii:

  1. Anul trecut tot la o revista am cumparat si eu,am impresia ca la Unica.E super buna intr-adevar!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si mie imi place mult si tre' sa ma indur sa il iau la pret intreg acum caci mai am doar putin din ultimul recipient.:( Te pup!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. cool blog

    let me know your thoughts on my new blog entry and follow me at:

    My Couture Diaries
    My Couture Diaries
    My Couture Diaries

    RăspundețiȘtergere